Poleg naravne manikure vam v našem salonu nudimo tudi geliranje nohtov.

Postopek je primeren za tiste, kateri imajo po naravi slabe, krhke, razcepljene ali pogrižene nohte, kakor za tiste, ki želijo imeti redno urejene nohte brez dnevnega lakiranja in piljenja.


Z gelom lahko ojačamo naravni noht, da se ne lomi in cepi, lahko pa nohte tudi podaljšamo s pomočjo šablone ali plastične konice. Izgled nohtov prilagodimo željam stranke, ter obliki rok in nohtov, predvsem pa stremimo k naravnemu videzu nohtov. Dolžina nohtov za postopek geliranja ni pomembna, lahko je lep in daljši ali pogrižen in krajši.

Sčasoma se nohtna plošča daljša in se spravi v naravno lego, tako da nohti postanejo lepši in zapelivejši. Postopek se ponovi nekje po 4-6 tednih, odvisno od kvalitete naravnega nohta in obremenitve rok.

Postopek s podaljševanjem traja dlje časa kakor samo utrditev nohta - povprečno geliranje uro in pol. Nohtno površino najprej zmatiramo, nato nalepimo konice oz. pripravimo šablone, nanesemo oprijemevalec in zatem nanesemo še gel. Spilimo v lepo obliko in zaključimo s sijočim gelom - barvni geli, francoska konica različnih barv ali naravni izgled.

Ob posebnih priložnostih lahko nohte okrasimo z nalepkami in kamenčki. Za lepši izgled po geliranju priporočamo parafinsko oblogo.

Oglejte si še Cenik vseh storitev v Kozmetičnem Salonu BARBIPA.