BARBIPA Kozmetični Salon
Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message
Font size: +
Featured 

Nega Obraza

Nega Obraza

Sijoča, napeta, gladka koža je želja vsakega posameznika.

Dnevno izpostavljanje stresu, onesnaženemu ozračju in vnos nezdrave hitre prehrane ter drugi škodljivi vplivi nam kožo obremenjuje in se tako slabše spopada z znaki staranja - slab tonus, gubice, nečistoče, kapilare, ipd. Redna nega nam pomaga, da koži povrnemo imunski sistem in stimuliramo obnavljanje le-te.

V celoti se koža obnovi v 28 dneh, zato je nega obraza priporočljiva enkrat mesečno.
Glede na tip in stanje kože vam priredimo nego s francosko kozmetiko Thalgo.

Nega zajema površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi in depilacijo pod nosom, piling obraza, globinsko čiščenje, masažo obraza in dekolteja, nanos serumov, krem in mask. Prilagodimo se seveda vašim željam. Med nego je možno opraviti še barvanje obrvi in trepalnic, manikuro in parafinsko oblogo, lakiranje, Shellac...

Koža je negovana, polega pa vas toplina rok ob prijetni glasbi ter mirnem ambientu odreši tisočerih misli in vam polepša delček dneva. Preventivno negovanje - dolgoročni rezultati.

Thalgo kozmetika je že več kakor 40 let vodilna na področju morske kozmetike. Znanstveniki odkrivajo bogastvo morskih globin in posledično je Thalgo kozmetiki omogočeno pridobiti prave zaklade morskih sestavin in jih ponuditi v negovalni kozmetiki. Vsi novejši izdelki kozmetike Thalgo ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, so dermatološko testirani in niso testirani na živalih.

Oglejte si še Cenik vseh storitev v Kozmetičnem Salonu BARBIPA.

Pedikura
Klasična Manikura

BARBIPA Kozmetični Salon
Barbara Pacek s.p.

Čufarjeva 6, 1230 Domžale
Vir pri Domžalah

+386 (0)31 278 966